Встановлення кондиціонерів у пологовому відділенні Центральної районної лікарні Відхилений

Доданий
28.07.2020
Номер
5
Комунальне господарство

Проєктом передбачається встановлення високотехнологічних кондиціонерів в палатах пологового відділення Шосткинської центральної районної лікарні.

Автор проєкту
Фаїна
Фаїна Лук'янченко
Бюджет
241 996 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
пров. Щедріна, 1, Шостка

Опис

Проблема

За відгуками самих пацієнток пологового відділення Шосткинської ЦРЛ, можна стверджувати, що персонал закладу та його керівництво докладають максимум зусиль для того, щоб створити в закладі умови, наближені до затишних домашніх, щоб вони були зручними як для роділлі з дитиною, так і для її близьких.
Але існують фактори, що не залежать від персоналу. Дуже важливим показником комфортного та, навіть безпечного, перебування новонародженої дитини у приміщенні є мікроклімат.
У теплу пору року, період міжсезоння, а також взимку під час центрального опалення, не можливо створити максимально комфортні умови перебування людини у приміщенні без використання спеціалізованного обладнання. Лише за допомогою сучасного кондиціонера можна досягти оптимальних показників мікроклімату у приміщенні та підтримувати їх протягом усієї доби.

Мета проекту

Створити комфортні умови перебування породілль, новонароджених дітей, лікарів та медичного персоналу впродовж усього року шляхом встановлення високотехнологічних кондиціонерів у палатах , маніпуляціонних та операційних пологового відділення Шосткинської центральної районної лікарні.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Проєктом передбачається встановлення високотехнологічних кондиціонерів у палатах, пологових залах, операційній, палаті інтенсивної терапії, приймальному відділенні, ординаторських, маніпуляційній пологового відділення Шосткинської ЦРЛ, що дозволить досягти оптимальних показників мікроклімату у приміщенні та підтримувати їх протягом усієї доби у будь-яку пору року.

Для кого цей проект

Проєкт спрямований на пацієнток Шосткинської об'єднаної територіальної громади, новонароджених мешканців громади, родичів породілль, а також персонал пологового відділення Шосткинської ЦРЛ.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Вибір обладнання.
2. Підписання угоди.
3. Поставка кондиціонерів та їх комплектуючих.
4. Встановлення та підключення обладнання.

Ключові показники оцінки результату проекту

Відгуки пацієнток та їх родичів.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Коливання курсу гривні.