Фотозона біля залу урочистих подій (РАГС) Брав участь

Доданий
31.07.2020
Номер
15
Комунальне господарство

Фотозона строврена з багаторічних вічнозелених рослин, на передньому плані два серця з металевої конструкції, яку обплетуть вічнозелені ліани, а також троянди, які з липня по жовтень будуть додавати особого шарму арці. Арка матиме привабливий вигляд на протягом року и функіональність іі не буде залежити від пори року.

Автор проєкту
Бюджет
87 180 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Шевченка, 21, Шостка

Опис

Проблема

Біля Рагсу відсутня фотозона, розташування Рагсу напроти проїзної частини не єститично, а також шумно. Фото світлини на згадку про таку найщасливішу мить у житті нової родини немає де зробити. Молодята виїжджають до сусідніх міст, ждя створення пам’ятних світлин. Але не всі мешканці мають таку фінансову змогу.

Мета проекту

Покращити та доповнити естетичний вигляд прилеглої території біля РАГСу, шляхом озеленення та монтажем конструкції для фотозони молодят.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Покращити та доповнити естетичний вигляд прилеглої території біля РАГСу, шляхом озеленення та монтажем конструкції для фотозони молодят.
Я пропаную на клумбі, що на проти входу до зала урочистих подій висадити живий паркан з вічнозеленої туї «Смарагд» на задній план. Між освітлювальними ліхтарями висадити тую «Смарагд» підстрижену спірально. Також вмонтувати каркас для вічнозелених ліан та плетючих троянд у вигляді двох сердець розміром (розміри в самій догій точці та самій високій точці):
Довжина 4м, висота 2м 50 см.
На передній план пропаную бордюр з самшиту
Запропонована мною фотозона матиме естетичний вигляд на протязі всього року, оскільки використовую вічнозелені рослини, окрім троянд, але запропоновані мною сорта квітнуть з червня по жовтень, що додають особливого шарму конструкції. С жовтня місяця один з видів ліан змінює забарвлення листа та стає красним, що також дуже естетично буде виглядати. Коли відцвіте троянда залишиться вічнозелені ліани, що ніяк не вплине на естетику конструкції.
Таким чином фотозона має привабливий вигляд у різні пори року.

Для кого цей проект

Цей проект розрахований на велику аудиторію, не тільки на молодят, але і їх родини. Молодь буде залюбки робити світлини, приверне увагу туристів, оскільки навіть в нашій області немає жодної живої арки з «Серцями».
Також завдяки реалізації проекту містяни з різним рівням достатку можуть мати гарні світлини на пам’ять. Не потрібно буде виїзджати до інших міст. І маю надії шо молодята з інших міст, особливо взимку будуть приїжджати до нашого Рагсу.
Даний проект також вирішить питання з озелення прилеглої клумби, що дозволить в подальшому економити міський бюджет.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Укладання угоди з комунальним господарством
2. Доставка конструкції
3. Монтаж конструкції
4. Роботи по підготовці грунту
5. Доставка саджанців
6. Внесення добрив пролангованої дії
7. Висадка саджанців
8. Полив

Ключові показники оцінки результату проекту

З економічної точку зору йде економія фінансових ресурсів на ландшафному дизайні й озеленні міста. Також проект мае соціальні показники, оскільки охоплюе високу кількість населення міста та приветртає увагу туристів, що сприяє розвітку міста та громади в цілому, та робить гарний імідж міста.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

1. Своєчасна закупівля і висадження садженців.

Фотографії