Створення молодіжного тренінгового хабу «Молоді для молодих» На реалізації

Доданий
30.07.2019
Номер
4
Освіта

Молодіжний тренінговий хаб «Молоді для молодих», який буде створено на базі центральної міської бібліотеки - це креативний освітній простір нового формату, який об’єднає молодь нашої громади, що бажає постійно розвиватися, шукає нові ідеї, прагне самоствердитися та бути причетною до позитивних змін.

Автор проєкту
Валентина
Валентина Макуха
Бюджет
185 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Миру, 11, Шостка

Опис

Локалізація проекту (місто/район)

м.Шостка

Житловий масив/мікрорайон

м. Шостка

Проблема (передумови, обгрунтування необхідності реалізації проекту)

Низька громадська та соціальна активність молоді.

Мета проекту

Підвищення рівня особистісного розвитку, інтелектуально –творчих, комунікативних та лідерських здібностей молоді громади м. Шостки шляхом проведення семінарів, тренінгів, форумів, майстер-класів.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Молоді волонтери, які досягли успіху та здатні надихати своїм прикладом інших, будуть проводити для однолітків семінари, тренінги, форуми, майстер-класи по залученню молоді до активної громадської діяльності. Адже молодь - найактивніша частина суспільства, найдинамічніша та націлена на зміни.

Для кого цей проект (основні групи мешканців, які зможуть користуватись результатами реалізації завдання)

Під час неформального навчання підлітки отримають знання про громадянське суспільство, цілі сталого розвитку, процеси державотворення, волонтерство та підприємництво, здобудуть навички створення та управління проектами.
Усі заходи проекту будуть спрямовані на змістовне і здорове дозвілля молоді, як дівчат, так і хлопців.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

Центральною активністю проекту є тренінговий курс «Агенти змін. Молодь»
Мета тренінгів: надати молоді інструменти, що стануть у нагоді брати активнішу участь в житті громади м. Шостки, на території якої вони проживають.

Ключові показники оцінки результату проекту

Комплексна, орієнтована на конкретні дії тренінгова програма буде складатися з 3-х етапів та має на меті залучити протягом року близько 500 юнаків і дівчат.

Приклади (кейси) схожих рішень

Реалізація нашої практики сприяє 4 Цілі сталого розвитку: Забезпечити всеохоплюючу і справедливу якісну освіту і заохочувати можливості навчання протягом усього життя для всіх.